Τα γραφεία μας

Είστε επαγγελματίας ψυχικής υγείας που αναζητάτε έναν ασφαλές όμορφο, ζεστό, γαλήνιο χώρο για να δείτε τους πελάτες σας; 

To Anakoufisis Psychotherapy & Counseling, παρέχει διαμορφωμένες αίθουσες σε κάθε ειδικό ψυχικής υγείας. Είναι ιδανικό για ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές, εργοθεραπευτές ,ψυχιάτρους και άλλους επαγγελματίες ψυχικής υγείας που θέλουν να αναπτύξουν την πρακτική τους και να βελτιώσουν την εμπειρία του πελάτη τους.

Το γραφεία είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με όλες τις απαραίτητες ανέσεις για να δημιουργήσετε μια άνετη και επαγγελματική ατμόσφαιρα. Ο χώρος διαθέτει μεγάλα παράθυρα που παρέχουν φυσικό φως και γαλήνια θέα στη γύρω περιοχή.

Το γραφεία είναι διαθέσιμα σε βάση μερικής ή πλήρους απασχόλησης, επιτρέποντας σας να επιλέξετε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει καλύτερα. Η ενοικίαση περιλαμβάνει, κουζίνα, υπηρεσίες  καθαριότητας χώρο υποδοχής, γρήγορη σύνδεση στο Internet καθώς και προβολή στην ιστοσελίδα μας.

Εδώ θα βρείτε το χώρο που θα νιώθετε δικό σας, χωρίς να σας απασχολούν τα κόστη και οι υποχρεώσεις συντήρησης ενός ιδιόκτητου ή ενοικιαζόμενου γραφείου.

Θέλουμε να καλωσορίζουμε επαγγελματίες στο χώρο μας, που αναζητούν ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, με ίσες ευκαιρίες και σεβασμό και με ευελιξία στις εργασιακές ανάγκες του κάθε επαγγελματία, το οποίο θα τους δώσει την ευκαιρία να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν – τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας του Anakoufisis Psychotherapy & Counseling η οποία μοιράζεται αξίες  για παροχή ποιοτικής φροντίδας, επαγγελματισμού και συνεργασίας  επικοινωνήστε στο 99479156 ή στο anakoufisis@gmail.com

Αρέσει σε %d bloggers: