Δίκτυο υποστήριξης.

Η κοινωνική απομόνωση έχει εντείνει την ανάγκη πολλών συνανθρώπων μας να μιλήσουν, να ακούσουν και να ακουστούν.  Ο φόβος, η σύγχυση και η ανασφάλεια ενεργούν ανασταλτικά στην επαναλειτουργία των παραδοσιακών καναλιών κοινωνικοποίησης.

Μέσα από τη δημιουργία αυτής της ομάδας που σαν θεμέλια θα έχει την αγάπη, τον σεβασμό, την ενσυναίσθηση και την αποδοχή θα δημιουργήσουμε ένα δίκτυο μέσα στο οποίο θα αναστοχαστούμε, θα πούμε αυτά που μας προβληματίζουν και αυτά που αισθανόμαστε.

Μερικές φορές θα χρησιμοποιούμε δημιουργικές δραστηριότητες για να μας δοθεί η ευκαιρία να αναγνωρίσουμε τα συναισθήματα μας, να τα εκφράσουμε και να τα μοιραστούμε. Δεν απαιτείται προηγούμενη πείρα σε αυτά.

Όσες και όσοι θέλετε να έλθετε στην ομάδα αυτή, οι συναντήσεις μας θα γίνονται κάθε δεκαπέντε μέρες, ημέρα Τετάρτη στις 17:30 για 90΄. Η ομάδα θα συνεχίσει την λειτουργία της όσο την χρειάζονται τα μέλη της.  Η έναρξη θα οριστεί μετά από την συλλογή αιτήσεων. Κόστος συμμετοχής 50 ευρώ τον μήνα, 40 ευρώ για ζευγάρια.

Για συμμετοχές στείλτε email στο anakoufisis@gmail.com ή πάρτε με τηλέφωνο στο 99479156.

Αρέσει σε %d bloggers: